Vi er stengt på grunn av Covid-19-restriksjonene i Oslo frem til 18. januar.

I mellomtiden kan du Bestill online, Kjøpe gavekort, og følg oss på sosiale medier for konkurranser og oppdateringer. Håper å ønske deg velkommen snart!

Velkommen til Oslos Fjord Spa

Elektriske båter, flytende badstuer og boblebad i Oslo sentrum

På GreenBoats tilbyr vi bærekraftige, lekne og avslappende aktiviteter som bringer oss alle nærmere dette naturlige elementet, og i prosessen nærmere det nåværende øyeblikket.
Les mer
badstue spa

SAUNA ÅPNINGSTIDER

Vårt Oslo Fjord Spa er åpent hele dagen forum sauna drop inn fra 07.00 til 21.00, Tirsdag til søndag. Badestamper kommer snart! Du kan også bestille badstue for private grupper.
Klikk her for tilgjengelighet

INTRO TILBUD

Prøv Fjord Spa i bare en måned NOK 499. Ubegrenset tilgang og slipp i badstuen fra 7:00 - 21:00, tirsdag til Søndag.

KJØP NÅ

BLI MEDLEM

Utendørs svømming og badstue er en del av din daglige rutine? Vår medlemskap tilby en god verdi måte å besøk badstuene våre så ofte du vil.

KJØP NÅ

PRIVAT SAUNA

Bestill badstue privat for deg og dine venner eller kolleger. Perfekt til bursdager, personalfester og utdrikningslag / utdrikningslag!

BESTILL NÅ

Sosialt og bærekraftig fjordliv

At GreenBoats, vårt oppdrag er å gjøre Indre Oslofjord tilgjengelig for flest mulig ved å tilby bærekraftige, sosiale og sunne vannbaserte aktiviteter hele året. Vi startet med elektriske båter, og det første året la vi til flytende elektriske badstuer i flåten vår.

Vi er så heldige å ha fjorden rett utenfor døren, og vi vil få mest mulig ut av den i alle årstider. Enten du er en hard-core isbader (vi har nå en sterk kontingent blant våre faste) eller bare har tatt en og annen dukkert om sommeren - vi vil at så mange som mulig skal oppleve gleden ved utendørs svømming om vinteren!

For å utfylle badstuene tar vi denne vinteren vår fjord spa-opplevelse til neste nivå ved å legge til flytende badestamper. Bestillinger vil være tilgjengelige fra november 2020 og utover!

Vi samarbeider også med Mad Geiter å tilby stand up padling (SUP) og kajakkpadling rundt Aker Brygge, Tjuvholmen og lenger bort til øyene som Hovedøya, Lindøya og Gressholmen.

Våre partnere