Bærekraftig sosialt liv på Oslofjorden

GreenBoats er på en misjon å holde planetenes vann sunne, ved å tilby høykvalitets, autentiske og bærekraftige opplevelser; utvikle i deg en forståelse for denne viktige ressursen, og etterlater deg ivrig etter mer! 

Vår misjon

Mennesker har alltid blitt trukket mot og fascinert av vann. Hos GreenBoats tilbyr vi bærekraftige, lekne og avslappende aktiviteter som bringer oss alle nærmere dette naturlige elementet, og i prosessen nærmere det nåværende øyeblikket.

GreenBoats er på en misjon til hold vårt planets vann sunt, ved å gi høykvalitets, autentiske og bærekraftige opplevelser; utvikle i deg en forståelse for denne viktige ressursen, og etterlate deg ivrig etter mer!

Målet vårt er at du skal få nærmere nået, ved å tilby et varmt og behagelig miljø, uten dømmekraft, eller forventningen om å måtte være noe annet enn bare deg. Mister tidsspor, og la dagens prøvelser vaske bort når du synker skuldrene ned og bare er. Kos deg med å føle deg nærmere naturen, mens du fortsatt er midt i en by, sitter og ser på et vakkert bylandskap.

Det er vår mål til dyrke motivasjon og driv i samfunnet vårt, slik at vi streber etter å bli bedre, jobbe hardere og våkne opp til handlingen som må tas for miljøet. Og ansvaret som alle må dele. Du kan finne mening i å spille din rolle, uansett hvor liten, i å flytte vår delte historie til en mer bærekraftig vei. Men ikke bare skal vi gå over til en grønnere fremtid, men også snillere, mer medfølende og empatisk - uunngåelig går de hånd i hånd.

Vi handler om lykke, leve livet fullt ut, og inkludere alle underveis.

"Vår ånd kan aldri kjøpes eller kopieres, men den kan alltid deles" - velkommen til samfunnet vårt!

Bærekraftig

Hos GreenBoats mener vi at alle virksomheter bør forårsake minst mulig skade på miljøet og være med på å skape en grønnere fremtid for oss alle. Fra upcycled båter til fjordoppryddinger, vi streber etter å gjøre alle aspekter av virksomheten bærekraftig.

fjord rydde opp

Rengjør

Å holde havet fritt for plast er et monumentalt mål, men det hindrer oss ikke i å prøve. Grønne båter arrangerer regelmessige oppryddingsarrangementer, og rydder plast fra fjorden, havner og strender rundt Oslo.

Vi oppmuntrer også kundene til å hente plast mens de bruker båtene våre, ved å gi rabatter og verktøy til de som hjelper.

Vi har også inngått samarbeid med Hold Norge leie. Gjennom våre ukentlige oppryddinger har vi registrert våre data og statistikk over det vi har funnet. Dette vil bidra til å gi en bedre vei til hvordan vi kan redusere søppel og det farligste søppelet til miljøet vårt.

Vi gjør disse opprydningene hver mandag klokka 5. Hvis du vil lære mer, kan du gjerne kontakt oss her.

Rengjør

Å holde havet fritt for plast er et monumentalt mål, men det hindrer oss ikke i å prøve. GreenBoats arrangerer regelmessige oppryddingsarrangementer, rydder plast fra fjorden, havner og strender rundt Oslo. Bli med på vår ukentlige Fjord Clean-up!

fjord rydde opp

fellesskapet

Mennesker har alltid blitt trukket mot og fascinert av vann. Hos GreenBoats tilbyr vi bærekraftige, lekne og avslappende aktiviteter som bringer oss alle nærmere dette naturlige elementet, og i prosessen nærmere det nåværende øyeblikket.

Målet vårt er at du kommer nærmere nået, ved å tilby et varmt og behagelig miljø, uten dømmekraft, eller forventningen om å måtte være noe annet enn bare deg. Miste oversikten over tiden kl vår flytende badstuer, og la dagens prøvelser vaske bort når du synker skuldrene ned og bare er. Nyt å føle deg nærmere naturen mens du fortsatt er midt i en by, mens du sitter og ser ut i et vakkert bylandskap.

Vi handler om lykke, lever livet til det fulle, og inkluderer alle underveis.  

@GREENBOATS_OSLO

Følg oss på Instagram
@greenboats_oslo
Følg oss på Instagram