Ofte Stilte Spørsmål

Hvordan fungerer drop in?

Badstuene våre er åpne for drop in drop i 07-21 tirsdag til søndag. Du trenger ikke å bestille - bare stikk innom! Innskudd koster 190, - (25% rabatt for studenter) og vi aksepterer betaling med kort, Vipps eller kontanter. Vi selger klippkort, medlemskap og gavekort online eller personlig hos GreenBoats.

Hvor lenge kan jeg bo i badstue?

Det er opp til deg, men de fleste badstuer i 1 til 2 timer. Ta regelmessige pauser for å kjøle deg ned, og husk å drikke mye vann for å holde deg hydrert.

Er badstuene fremdeles åpne med koronarestriksjoner?

Ja, vi er åpne! Vi har redusert kapasiteten til badstuene våre under innkjøringen. Les mer om våre Covid-19 smitteverntiltak.

Kan jeg bestille badstue privat?

Ja, du kan bestille badstue for en privat fest online. Priser fra NOK 2790 for 2 timer. 2 og 3 timers bestilling tilgjengelig. Badstuene våre kan ta opptil 14 personer, men vi anbefaler maksimalt 10 for øyeblikket for å tillate litt avstand. Du kan ta med egen mat og drikke, og vi tilbyr en Bluetooth-høyttaler slik at du kan spille favorittlåtene dine.

â € <Hvor ligger badstuene?

Badstuene våre ligger i Aker Brygge, rett overfor Starbucks på Stranden. Bare 5 minutters gange fra National Theatre. Se kartet her.

Hva skal jeg ta med?

Ta med et håndkle, badetøy og en vannflaske.

Kan jeg være naken eller gå i badstuen i undertøyet?

Nei - badetøy er påkrevd til enhver tid både i og utenfor badstuene.

Er det tilgang til en dusj?

Ja, vi har en enkel ferskvannsdusj med kaldt vann (som etter en varm badstue er veldig forfriskende!). Eller så kan du kjøle deg ned i fjorden!

â € <Er det et skiftende område og et sted å lagre eiendelene mine?

Ja, vi har et skifteområde i hver badstue med oppbevaring av poser, strøk etc.

Er det aldersgrense for å bruke badstue?

Vi har ingen aldersgrense, men barn må være i følge med en voksen. All bading og badstue er på egen risiko. Barn som deltar må kunne svømme.

â € <Stenger du for dårlig vær eller høytider?

Vi har alltid åpent hele ferien. Og så langt, på grunn av vår lune beliggenhet, måtte vi aldri stenge på grunn av dårlig vær!

Kan jeg ta med min egen alkohol å drikke i badstuen?

Ja så lenge du er fornuftig! Vi tillater å drikke inne i badstuene, i moderasjon, men det er ikke tillatt å konsumere alkohol utenfor badstuene. Vi anbefaler ikke å kombinere alkohol med svømming, isbad og badstue, slik at du gjør det på egen risiko. Badstuemesteren kan be sikker synlige berusede personer om å dra.

Tilbyr du rabatter hvis jeg besøker badstuen ofte?

Ja, vi tilbyr klippekort og forskjellige medlemskap. Disse kan være kjøpt på nettet   eller personlig hos GreenBoats.

Kan jeg svømme uten å betale for badstue?

Badstuene er privat eiendom, men vi vil oppmuntre tilgang til fjorden, så lenge kaien ikke brukes til et privat arrangement, er vi glade for deg å svømme fra kaien vår. Vær oppmerksom på at du gjør det på egen risiko.

â € <

Hvis du har andre spørsmål, vennligst send en e-post info@greenboats.no

Har du et annet spørsmål?

Ta kontakt. Vi elsker å snakke!

E-post: info@greenboats.no

Telefon: + 47 485 00 725