Fjord Clean Up

Hvordan bli involvert?

Vi driver “Fjord rydde opp” hver uke to steder:

 

Aker Brygge / Tjuvholmen og Bjorvika, i samarbeid med Oslo Badstuforening. Det er den desidert mest vanlige og populære frivillige oppryddingsarrangementet på indre Oslofjord, og vi har store drømmer om å utvikle den mye lenger - så følg med!

Alle som blir med på oppryddingen får en gratis badstue at vårt flytende fjordspa i Aker Brygge etterpå, og forhåpentligvis snart får vi mat sponset for deltakerne også.

Vi elsker Oslofjorden og vil holde den ren slik at alle kan nyte den!

Aker Brygge

Meld deg på!

Bjørvika

Meld deg på!

Hvordan begynte The Fjord Clean Up?

The Fjord Clean startet for over 5 år siden da vi bestemte oss for å hente søppel mens vi kajakk ned Akerselva med kajakkfirmaet vårt, Mad Geiter. Når vi startet, var det ingen vei tilbake, så vi begynte å gi bort gratis kajakkturer til folk som var villige til å hente søppel på vei ned Akerselva. Neste trinn var å begynne å organisere frivillige turer, der det eneste fokuset var å rydde opp i elva og Oslofjorden.

Gjennom årene har vi samarbeidet med Rusken, Oslo Kommune, Hold Norge Rent, Oslo Badstuforening, Passion for Ocean og mange andre likesinnede organisasjoner på forskjellige arrangementer.

I 2019, året vi startet GreenBoats på Aker Brygge, innså vi at vi hadde et nytt sted vi kunne begynne å rengjøre, og også flere midler for å få tilgang til større mengder marin forsøpling: båt, dykking og padling. Etter å ha ryddet opp hver uke siden tidlig på våren, har Fjord Clean up naturlig utviklet seg og vokst i popularitet. Vi har gitt folk en måte de kan bidra med, en begivenhet de kan stole på, og har vist vårt engasjement for å rense, uansett årstid, uansett vær.

Det neste trinnet for oss er å få en spesialdesignet rengjøringsbåt og starte dykking, slik at vi kan plukke opp større mengder havavfall og utvide vårt rengjøringsområde - la gå!

Bedriftsopprydding

ETT TRINN NÆRMERE FOR Å GJØRE ET BEDRE OG MER VAKKERT MILJØ.
TEAMBYGGING, MORO OG HJELP AV PLANETEN - ALT SAMTIDIG!
Vi skal padle kajakk, stå opp og padle og dykke rundt Aker Byrgge Marina og Tjuvholmen for å hente plast og søppel.
Etterpå kan du varme deg opp i din egen private badstue.
Perfekt for grupper på 6 til 10 personer.
Alt utstyr inkludert.
Pris Kr 990 per person.