Flytende elektriske badstuer på Oslofjorden

En autentisk flytende spa-opplevelse på Oslofjorden. Slapp av, slapp av og miste oversikten over tiden. Kom nær naturen og opplev livet på vannet.

Drop in sauna nå åpent hele dagen, 6 dager i uken!

Drop in sauna bare 190 NOK per person! Vi har nå en badstue dedikert til innkast hele dagen fra 0700 til 2100, tirsdag til søndag. Bare møt opp og betal med kort eller Vipps. Ingen bestilling kreves. Bedre fremdeles få en av våre medlemskap og kom så ofte du vil!

Vi garanterer en badstue, og en kald dukkert er en av de beste måtene å starte dagen på, eller å slappe av og slappe av etter en lang dag på jobben. Ta med badetøy, håndkle og vannflaske. Begge badstuene våre har garderober med lagringsplass, skap og utedusj. Hvis du ønsker å bestille badstue for en privat fest, besøk vår online bestillingsside.

prisene

Badstue Drop In

(07 - 21, tirsdag til søndag)

Bare 190 kr

30 dagers intro

(07 - 21, tirsdag til søndag)

Bare 799 kr

Bestill privat badstue

(2-3 timer, opptil 16 personer)

Fra 3490 kr

Badstueliv på Aker Brygge

Nyt en urbane svømmetur og badstueopplevelse i det vakkert klare vannet ved Aker Brygge Marina i Oslo sentrum. Slipp inn når som helst mellom 0700 og 2100 (tirsdag til søndag) for bare 190 NOK per person, eller bestille badstue privat å nyte med venner, familie eller kolleger.

Badstue medlemskap

De berømte GreenBoats Aufguss!

Gjennom dagen vil badstueoppføreren utføre et Aufguss-ritual uten ekstra kostnad. En “Aufguss” er et tysk-inspirert badstueritual som inkluderer eterisk olje tilsatt vann, musikk og fanning mens du lener deg tilbake og slapper av.

Badstue medlemskap

Les våre beste tips for å få mest mulig ut av badstuen din.

Les vanlige spørsmål