Personvern

1 Denne personvernerklæringen gjelder GreenBoats AS og forklarer hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen, og hvordan vi respekterer personvernet ditt.

GreenBoats AS er ansvarlig for behandlingen av selskapets behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når du samler inn informasjon fra våre nettsteder (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 første ledd). GreenBoats ASs grunnlag for behandling av personopplysninger vil variere, men i henhold til personopplysningsloven § 8 bokstav a og b vil det bestå av samtykke fra den registrerte eller fordi det er lovpålagt. Videre kan det være nødvendig å behandle personlig informasjon for å oppfylle en avtale med den registrerte eller for å oppfylle en juridisk forpliktelse. Samtykke til behandling av personopplysninger kan når som helst trekkes tilbake i samsvar med artikkel 13 (2) (c) i GDPR.
2 Om personopplysninger og regelverket: Personopplysninger er informasjon og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar person.
Dette kan være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøp og atferdshistorie. All behandling av personopplysninger, som innsamling, registrering, lagring og levering, er underlagt spesielle regler, inkludert i personopplysningsloven. Det er operasjonssjefen som er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med lovens regler. Datatilsynet overvåker overholdelse av lovene.
3 Hva slags informasjon samler vi inn?
For å levere best mulig tjenester er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personlig informasjon om deg. Nedenfor er en oversikt over hvordan vi vanligvis samler inn personlig informasjon og hvilken informasjon dette er. Vi samler ikke inn sensitiv informasjon.
  • Informasjon du gir oss. Når du kjøper noe på nettstedet vårt (du må oppgi litt informasjon som lagres av oss, for eksempel navn, e-postadresse og mobilnummer).
  • Informasjon vi får gjennom bruk av våre tjenester. Når du bruker tjenestene våre, registrerer vi informasjon om hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem. Vi samler inn informasjon om:
    • Enheten din og internettforbindelsen. Vi kan registrere informasjon om enheten du bruker, for eksempel produsent av mobil / PC, operativsystem og nettleser. Vi kan også samle inn informasjon om forbindelsen til tjenestene våre, for eksempel IP-adresser, nettverks-ID, informasjonskapsler og unike identifikasjonsfiler.
    • Bruk av tjeneste eller kjøp. Vi registrerer informasjon om din bruk av tjenestene, for eksempel sidene du besøker, når du er på sidene og hvilke funksjoner du har brukt på sidene.
  • Informasjon vi mottar fra andre kilder. Vi kan motta informasjon om deg hvis du bruker noen av de andre tjenestene vi tilbyr på dette nettstedet. Vi samarbeider også tett med tredjeparter (for eksempel forretningspartnere, tekniske tjenesteleverandører, betalingstjenester og leveringstjenester, annonseringsnettverk, analyseselskaper, søkemotorer og kredittrapporteringsbyråer) og kan motta informasjon om deg fra disse. Dette inkluderer også informasjon som er offentlig tilgjengelig.
  • Informasjonskapsler og annet innhold lagret lokalt. Når du bruker tjenestene våre eller besøker nettstedet vårt, lagres informasjonskapsler og andre data som senere kan leses av oss.
  • Automatiske anmeldelser. Ved å analysere dine kjøp og atferd kan det trekkes automatisk av deg som kunde.
4 Hva brukes informasjonen til? Vi bruker personlig informasjon for følgende formål:
  • Å tilby og forbedre våre tjenester. Vi bruker personlig informasjon for å tilby tjenestene våre til deg. For eksempel trenger vi personlig informasjon for at du skal få et vått kort fra Norges padleforbund. Vi bruker også personlig informasjon for å sikre best mulig brukeropplevelse for deg, inkludert å tilpasse visning av innhold til skjermen / enheten og sikre raskest mulig sideinnlasting.
  • For å personlig tilpasse tjenestene våre, gir vi deg anbefalinger og relevant markedsføring. Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og servicejusteringer som er mest relevante for deg. Dette vil begge bli gitt på grunnlag av din egen oppførsel, f.eks. basert på hvilke produkter og tjenester du har brukt eller kjøpt, annonser du har klikket på, eller artikler du har lest, og på grunnlag av oppførselen til andre brukere med lignende bruksmønstre som deg.
  • For å forbedre digital kommunikasjon og annonsering. Vi bruker din personlige informasjon for å forbedre annonseringen vår. Ved å gjøre kjøp hos oss godtar du målrettet reklame gjennom programmatiske kjøp og målrettet reklame gjennom sosiale medier der dine personlige data vil bli brukt ved kjøp av slik reklame.
  • Å samle statistikk og forstå markedstrender. Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender. Vi gjør dette for å forbedre og videreutvikle vårt produkttilbud og tjenester. Så langt det er praktisk mulig prøver vi å gjøre dette med anonym informasjon, uten å vite at informasjonen er spesifikk for deg.
  • For å forhindre misbruk av våre tjenester. Vi bruker personlig informasjon for å forhindre misbruk av våre tjenester. Misbruk kan være forsøk på å logge på andres kontoer, forsøk på svindel, "spamming", hets, trakassering og andre handlinger som er forbudt i henhold til norsk lov.
  • Deling av informasjon. GreenBoats AS deler i noen tilfeller personlig informasjon med andre selskaper som utfører tjenester på våre vegne. Dette er først og fremst for å gi deg en tryggere og bedre shoppingopplevelse. Ved mistanke om lovbrudd kan informasjon på offentlig anmodning formidles til offentlige myndigheter. Vi vil også kunne avsløre informasjon i tilfelle mistanke om svindel, eller informasjon som er nødvendig for å avklare spesifikke tvister.
6 Slette personlig informasjon. Vi er lovpålagt å beholde visse personlige opplysninger. Eksempler på dette er:
  • Regnskapsloven
  • Bestill data i henhold til angrerett
  • Bestill data i henhold til garantier. Du har rett til at all informasjon om deg blir slettet på forespørsel, hvis vi ikke er lovpålagt å lagre disse. Du kan kontakte dette for å avbryte kundeforholdet ditt via e-post, til: info@greenboats.no

7 Sikre personlig informasjon. Vi bruker passende sikkerhetstiltak for å beskytte personlig informasjon under vår kontroll mot uautorisert tilgang, innsamling, bruk, avsløring, kopiering, endring eller avhending.

8 Om markedsføring i e-post og SMS: Hvis du har et aktivt kundeforhold med oss, kan vi sende deg markedsføring via e-post eller med andre elektroniske kommunikasjonsmetoder i samsvar med markedsføringsloven § 15. Det inkluderer nyhetsbrev og andre henvendelser angående innhold, tjenester, tilbud, kampanjer og arrangementer fra oss , via e-post, telefon, SMS og sosiale medier. Imidlertid, hvis du ikke har et aktivt kundeforhold, vil vi bare sende slik markedsføring hvis du har gitt oss samtykke til dette. Dine personlige data kan også brukes til å tilpasse denne kommunikasjonen. Du kan når som helst enkelt og gratis melde deg ut av markedsføringshenvendelser via avmeldingsfunksjonen i e-post / SMS.
9 Endringer i personvernerklæringen. Vi kan med jevne mellomrom oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.
10 Du har rett til å klage til en tilsynsmyndighet, Datatilsynet, i samsvar med artikkel 13 (2) d.
11 Kontaktinformasjon. Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personlig informasjon, kan du kontakte oss på info@greenboats.no

Spørsmål og svar

Første gang du besøker oss? Sjekk ut de ofte stilte spørsmålene våre.

grupper

Vi kan hjelpe deg med å organisere en hel dagsopplevelse med våre spesielle pakkeavtaler.

Book

Sjekk tilgjengelighet og bestill en badstue eller båt online.